De administratie waar u behoefte aan heeft


Als administratiekantoor leveren wij alle administratieve diensten die u zou kunnen gebruiken voor:

  • Boekhouding
  • Loonadministratie
  • Belastingadvies
  • Alle belastingaangiften (BTW, VPB, IB)
  • Tussentijdse cijfers
  • Jaarrekening opstellen
  • Financieringsaanvragen
  • U hebt altijd online en up to date inzicht in uw financiele situatie
En altijd met behulp van de beste software

Administratie doen op uw eigen manier


Aanlevering op papier

Breng uw ordner, periodiek, langs bij ons op kantoor en wij zorgen ervoor dat uw administratie volledig verwerkt wordt.

Bij NFFA bepaalt u de wijze van aanlevering en de frequentie. Ook al brengt u de boekhouding per ordner, wij verwerken dit in het online systeem en stellen zoveel als mogelijk gegevens hieruit aan u ter beschikking. U bent dus ook meteen voorbereid als u in de toekomst toch overstapt op online aanlevering.

Online boekhouden met scannen

Geen rompslomp meer, maar een goed geoliede administratie: u heeft de mogelijkheid om online uw gehele administratie te voeren.

Door het nieuwe online boekhoudsysteem hoeft u zelf alleen maar de facturen en bonnetjes naar ons toe te sturen. En dat kan heel gemakkelijk. Bijvoorbeeld via een app op uw telefoon, via e-mail of de beveiligde website. Lees meer

Koppeling met website, facturerings-programma

Heeft u een eigen website of facturerings-programma? En wilt u alle bedrijfsprocessen, inclusief de administratie ook via deze website of dit programma laten lopen?

Ons online boekhoudsysteem kan gekoppeld worden aan vrijwel iedere webshop en factureringsprogramma en als er nog geen koppeling is gaan wij ons inspannen om deze zo spoedig mogelijk te realiseren. Heeft u geen factueringsprogramma dan kunt u een modern systeem van NFFA gebruiken waarmee u gemakkelijk, snel en online facturen kunt maken. Ook deze facturen worden direct verwerkt in de financiële administratie.

Op locatie

Wilt u het liefst al uw administratie uit handen geven zodat u volledig kan focussen op uw bedrijf? Wij komen graag bij u langs op locatie.

NFFA biedt boekhoudadviseurs op locatie. Zij komen naar u toe om met u of met uw personeel zelfstandig de boekhouding voor u op de meest efficiënte wijze te verwerken. De adviseurs zijn goed opgeleid en hebben kennis van de laatste ontwikkelingen op boekhoudkundig gebied. Lees meer

Gemiddeld een 9,6!

Mei 2016 lieten we een onderzoek doen onder onze klanten.
Met een gemiddelde van 9,6 zijn wij erg trots!

Lees hier wat onze klanten over ons zeggen

Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies

SRFA logo NFFA is aangesloten bij de
SRFA (Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies).

Contact opnemen met NFFA