Fiscale advisering van een gecertificeerde adviseur

Om u gedegen te kunnen adviseren zijn wij aangesloten bij het register MKB Belastingconsulent (MKB BC) van de Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA). Als SRFA-adviseurs voldoen wij aan de hoge kwaliteits- en certificerings-eisen van het register MKB Belastingconsulent (MKB BC).

Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen. Zie de website van het SRFA voor meer informatie over waar een gecertificeerd fiscaal adviseur aan voldoet.
SRFA logo

Belastingaangifte volledig op maat  • Salarissen
  • BTW
  • IB
  • Vennootschapsbelasting
  • Succesrecht
  • MOSS (mini one stop shop regeling)

Nascholing


Als gecertificeerd SRFA-adviseur blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fiscale advisering door middel van nascholing. Deze nascholing wordt gedaan zodat wij als adviseurs, naast de nieuwste updates ontvangen, ook meegaan met de tijd.

Investeren in opleidingen, goede werkplekken, professionele automatisering en veel verantwoordelijkheid op klanten geven zijn een aantal van onze speerpunten. Ruimte voor goede ideeën, snel reageren op klantvragen en doorgaan tot de klus geklaard is.

Daarnaast streven wij er ook naar om dat aan de kant van de klant te doen. Door bijvoorbeeld het implementeren van software programma’s waardoor wij nog efficienter ons werk kunnen doen. Meer weten over hoe wij online boekhouden? Klik hier

Gemiddeld een 9,6!

Mei 2016 lieten we een onderzoek doen onder onze klanten.
Met een gemiddelde van 9,6 zijn wij erg trots!

Lees hier wat onze klanten over ons zeggen

Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies

SRFA logo NFFA is aangesloten bij de
SRFA (Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies).

Contact opnemen met NFFA