Op locatie administratie laten doen

NFFA biedt boekhoudadviseurs op locatie. Zij komen naar u toe om met u of met uw personeel zelfstandig de boekhouding voor u op de meest efficiënte wijze te verwerken. De adviseurs zijn goed opgeleid en hebben kennis van de laatste ontwikkelingen op boekhoudkundig gebied. Indien gewenst krijgt u van NFFA een gratis boekhoudpakket en inlogcode waarmee u zelf 24 uur per dag en 7 dagen in de week uw financiële stand van zaken kunt bekijken.

NFFA heeft hiervoor de oplossing

Wij verzorgen deze werkzaamheden waardoor u altijd bij bent met administratie en overzicht heeft over de stand van zaken.

Wat doen de boekhoudadviseurs? O.a. dit:

 1. Indien gewenst nemen zij de gehele boekhouding voor hun rekening inclusief debiteurenbeheer.
 2. Opzetten van koppelingen tussen de verschillende systemen die bij uw bedrijf in gebruik zijn zodat er geen of zo min mogelijk gegevens handmatig opnieuw ingevoerd worden.
 3. Het boekhoudpakket kent ook een verkoop module waarmee op een eenvoudige wijze verkoopfacturen aangemaakt kunnen worden. Deze facturen kunnen indien gewenst direct per email naar de klant worden gestuurd en worden ook direct in de boekhouding verwerkt.
 4. Bankmutaties worden direct vanuit online bankieren ingelezen in het boekhoudpakket. Handmatig invoeren van bankmutaties met de mogelijkheid van invoerfouten is verleden tijd
 5. Handmatige inkoopfacturen worden gescand en digitale inkoopfacturen worden per email verwerkt. Ook hier geen handmatige invoer meer.
 6. Voor kleine bonnen krijgt u de beschikking over een app waarmee u een foto kunt maken en de bon wordt geboekt in de administratie. Het papieren bonnetje kunt u dan ook meteen weggooien
 7. Betaalbatches worden in overleg met u aangemaakt en na uw accordering verzonden naar de bank voor verwerking. Dit scheelt ook weer tijd.

Bent u een kleine of grote ondernemer?

Dan komen we bijvoorbeeld bij een kleine ondernemer eenmaal per maand een dagdeel bij u langs. Heeft u een grote onderneming? Geen probleem dan komen we vaker langs. Dit spreken wij in samenspraak met u af.

Heeft u boekhoudkundige medewerkers in loondienst?

Kunnen zij hulp gebruiken bij de dagelijkse werkzaamheden of is er behoefte aan hulp bij de moderniseren van de administratie? Geen probleem dan kunt u ook gebruik maken van de boekhoudadviseurs.

U krijgt een vaste adviseur. Is deze op vakantie dan neemt een andere adviseur het tijdelijk over. Zo bent u dus altijd verzekerd van ondersteuning ook in de vakantieperiode.

Tarieven

Wij rekenen vaste prijzen per dagdeel en spreken dit van te voren met u af. U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent. Wij hanteren geen reiskosten.

Een demo bij u op kantoor?

Onze adviseurs hebben meerdere jaren ervaring in het zelfstandig voeren van administraties. Wij verzorgen met alle plezier een demo bij u op kantoor zodat u zichzelf kunt overtuigen van onze dienstverlening.

Uw voordelen:

 1. Vaste ervaren boekhoudadviseur bij u op locatie.
 2. Ondersteuning vanuit ons kantoor door ervaren adviseurs.
 3. Vaste prijzen.
 4. De werkzaamheden worden in overleg met u vastgesteld. Ruimte voor maatwerk.
 5. Indien gewenst ook debiteurenbeheer.
 6. Indien gewenst gratis online boekhoudsoftware.
 7. Uw eventuele relatie met uw accountantskantoor voor de jaarrekening etc. blijft in stand.

Voor vragen of het maken van een afspraak bel 036 3020026 of mail naar info@nffa.nl


Gemiddeld een 9,6!

Mei 2016 lieten we een onderzoek doen onder onze klanten.
Met een gemiddelde van 9,6 zijn wij erg trots!

Lees hier wat onze klanten over ons zeggen

Register belastingadviseurs

RB logo NFFA is aangesloten bij het
Register Belastingadviseurs