De nieuwe manier van boekhouden: NFFA Digitaal Boekhouden


Gemakkelijk Uploaden

Lever uw document gemakkelijk, snel en efficiënt aan door middel van E-mail, 'Drag & Drop' en via onze Mobiele App.

Mobiele App

Gemakkelijk en overal uw bonnetjes en facturen kunnen uploaden.

Digitale- en Elektronische facturen

Wij zorgen ervoor dat u de factuur gemakkelijk en efficiënt kunt verwerken, ongeacht het formaat waarin dit wordt aangeleverd.

Uw digitaal archief

Wij stellen aan alle gebruikers een Online Archief ter beschikking. Hier worden alle bestanden (facturen en documenten) 7 jaar lang, Online bewaard en beschikbaar gesteld.
We leven in een wereld die steeds digitaler aan het worden is. Smartphones, iPads en Apps zijn niet meer weg te denken uit een huishouden. Een telefoon kan tegenwoordig zoveel meer dan alleen bellen. Bankzaken regelen, mail checken en u kunt zelfs uw boekhouding aanleveren aan NFFA via uw smartphone!

Sinds begin 2015 bieden wij aan onze klanten de dienst van digitaal boekhouden aan. We merken zelf dat dit een prettige, efficiënte en overzichtelijke manier van werken is. Ook de klanten die reeds via scannen hun facturen aanleveren zijn enthousiast.

U haalt alle administratieve zaken (inkoop/verkoop facturen/bonnetjes) door de scanner of maakt een foto met uw smartphone. Mailt deze naar een voor u speciaal aangemaakt mailadres en klaar is uw administratie. Wij maken gebruik van een boekhoud applicatie die documenten kan lezen. Een zorgvuldige controle door ons volstaat en daarmee is de boekhouding geordend verwerkt. Onze ervaring met een aantal klanten laat duidelijk zien dat deze vorm van boekhouden overzichtelijk en prettig werkt.

Voordelen

  • U hoeft niet meer de administratie op te sparen van een volle maand of kwartaal u kunt uw eigen frequentie bepalen.
  • Geen ordners meer vol papieren administratie.
  • Snelle verwerking: wij werken de administratie snel.
  • U krijgt een online archief waar alle gescande documenten (inkoop/verkoopfacturen/bonnetjes) voor 7 jaar worden bewaard. Met een paar handelingen krijgt u de inkoopfactuur boven water. Geen gezoek meer in allerlei ordners.
  • U heeft uw boekhouding altijd bij u en dus overal en altijd toegang tot uw administratie.

Gemiddeld een 9,6!

Mei 2016 lieten we een onderzoek doen onder onze klanten.
Met een gemiddelde van 9,6 zijn wij erg trots!

Lees hier wat onze klanten over ons zeggen

Register belastingadviseurs

RB logo NFFA is aangesloten bij het
Register Belastingadviseurs